ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

 
 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ: ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Προκειμένου να παραχθεί η οργανική ζάχαρη από το ζαχαροκάλαμο, το σιρόπι (που είναι πλούσιο σε σάκχαρα) του ζαχαροκάλαμου εξάγεται. Αυτός ο χυμός βράζεται και έπειτα εξατμίζεται έως ότου να αρχίσει η κρυστάλλωση. Έχει γεύση καραμέλας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό στο μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική. Το ζαχαροκάλαμο για την παραγωγή βιλογικής ζάχαρης δεν ψεκάζεται με φυτοφάρμακα που είναι επιβλαβή για την υγεία μας και το περιβάλλον. Οι κυριότεροι παραγωγοί ζαχαροκάλαμου περιλαμβάνουν τη Βραζιλία, την Ινδία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Πακιστάν, το Μεξικό, την Κολομβία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και τις ΗΠΑ.

 
 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε αντίθεση με τη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη, η οργανική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο περιέχει μια σειρά από θρεπτικά συστατικά. Αποτελείται από φρουκτόζη, γλυκόζη και σακχαρόζη. Περιέχει επίσης 17 αμινοξέα, 11 μέταλλα και 6 βιταμίνες. Επιπλέον, το ζαχαροκάλαμο έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους πολιτισμούς ως θεραπεία για την κόπωση, εντερικά προβλήματα, ίκτερο, αναιμία και φλεγμονή. Η βιολογική ζάχαρη είναι η λιγότερο επεξεργασμένη από όλα τα σάκχαρα και διατηρεί τις περισσότερες ιδιότητες του ζαχαροκάλαμου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΖΑΧΑΡΗΣ.

 
 

Κύβοι ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο